sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Odotettu resortmajoitus Orlandossa - asunnossamme olikin toiset asukkaat!

Olimme vuokranneet ja jo maksaneetkin VRBO-palvelun kautta upealta vaikuttavan Regal Palms resort-huoneiston Orlandon liepeiltä, Davenportista. Olin jo pitkään haaveillut vastaavasta vesipuistomajoituksesta ja nyt se oli aikeissa toteutua. Oltiin Tyttären kanssa katsoneet paikasta videoita jo kauan ennen reissua ja kohta voitaisiin upottaa varpaat lämpimään veteen.

Regal Palms resort Orlando


Edellisen yön olimme matkustaneet Helsingistä ja yöpyneet Miamin ylihintaisessa lentokenttähotellissa. Meitä oli reissussa kaksi perhettä: aikuisten lisäksi meidän lapset: 1,5v ja 4v sekä ystäväpariskunnan lapset hieman alle 2v ja 10v.

Miehet lähtivät aamiaisen jälkeen hotellin lentokenttäkyydillä lentoasemalle hakemaan vuokra-autoa. Siihen tuli muutama muuttuja (luonnollisesti) ja miesten paluuta saatiin odotella hotellin roskaisella altaalla. Lopulta miehet palasivat 15-paikkaisella Chevrolet Chevy Vanilla ja matka sai vihdoin alkaa.

Mutta tämä ei ole tarina vuokra-autosta eikä matkasta Orlandoon.

majoitus Orlandossa Regal Palms


Pitkän ja raskaan, mutta hauskan ajomatkan päätteeksi saavuimme Davenportiin. Olin viimeisen tunnin lupaillut Tyttärelle, että jaksa vielä hetki, sillä perillä voidaan sitten heti mennä uimaan!

Kurvattiin Regal Palmsin vastaanottoon neljän maissa. Paperit valmiina, joissa luki mm.
"Our home is all ready for you only this you must bring are your clothes and food. When you arrive at resort. Check in at front desk with booking # and they will do the rest."

Vastaanotossa saatiin varausnumerolle tyly tuomio. Asunnossanne on jo asukkaat.

Mitä helvettiä...!?

Regal Palms, majoitus Orlandossa


Mietittiin vaihtoehtoja.

Olimme jättäneet soittopyynnön asuntomme omistajalle mutta sitä odotettuamme tunnin-pari, mietimme kauan voimme enää odottaa. Lapset olivat villiintyneet, nälkäisiä ja kuumissaan. Virkailija ehdotti toisen majoituksen hommaamista, mutta meitä oli kahdeksan majoitettavaa! Asunnon etsiminen olisi hankalaa ja miten kävisi etukäteen maksettujen rahojen?

Regal Palms vain ylläpitää resort-aluetta ja toimivat vastaanottona, eivät omista tai vuokraa alueen asuntoja. He nostivat tässä tapauksessa kädet pystyyn ja kehottivat valittamaan omistajalle ja VRBO:lle.

Ehkä meitä oli huijattu ja rahat menetetty.

Minulla alkoi jo vähän pinna kiristyä ja soitin vielä kerran VRBO:n edustajalle. Hän olikin juuri sillä hetkellä asunnon omistajan kanssa juttusilla ja lupasivat järjestää meille vastaavan asunnon. Luojan kiitos! Että huoli pois, menkää allasalueelle ja odottakaa yhteydenottoa. Huh, mielellämme. Olihan tässä jo 3,5 tuntia säädetty.

Ja niin me tehtiin. Vihdoin saatiin uikkarit päälle ja lähdettiin läträämään! Eipä keretty kauaa olla vedessä, kun uusi asunto oli löytynyt ja pääsimme vihdoin siirtymään asuntoon. Se oli täysin samanlainen asunto ja vain yhden talorivin kauempana allasalueesta.

Tuli vaan mieleen, että miksi Regal Palms ei heti ohjannut meitä odottamaan tilanteen ratkeamista allasalueelle? Uskoisin, että olisi ollut huomattavasti miellyttävämpi kaikille osapuolille, kun vastaanottotilan sijasta lapset olisivat riehuneet ja kiljuneet altaassa.

Regal Palms, majoitus Davenport, Orlando


REGAL PALMS resortmajoitus Davenport, Orlando

Vaikka alku oli karmaiseva, niin olimme erittäin tyytyväisiä majoitukseen. Resortin sijainti oli keskeinen ja sieltä oli hyvä ajella niin Orlando Cityyn, Disneyn teemapuistoihin kuin Floridan Legolandiinkin. Toisaalta - joka paikkaan on kuitenkin mentävä autolla, joten sikäli ei niin väliä missä se majoitus on. Nämä Orlandon resortalueet sijaitsee kaikki enemmän tai vähemmän keskellä-ei-mitään.

Resortin vieressä on iso Publix-päivittäistavarakauppa. Kauppa oli melko kallis, mutta muita ruokakauppoja ei kohtuullisen ajomatkan päästä löydetty. Siellä oli kuitenkin oikein hyvä valikoima ja saatiin ostettua mainiosti ruokatarpeet koko neljän päivän vierailulle. Silmät vaan kiinni kassalla.

Regal Palms, majoitus Orlandossa

Townhouse-huoneistomme

Huoneistomme oli kaksikerroksisessa rivitalossa. Talot olivat niin lähellä toisiaan, ettei takapihalla tai parvekkeella oikein tehnyt mieli hengailla ja naapurikämpässä oli ekana iltana turhan isot bileet. Talo oli sisältä kuitenkin oikein miellyttävä, toimiva ja siisti. Me kaikki kahdeksan mahduttiin hyvin nukkumaan, tekemään ruokaa ja ruokailemaan.

Omaa tilaa löytyi jos oli tarpeen, mutta isossa olohuone-ruokailutilassa viihdyimme iltaisin hyvin koko porukalla.

Regal Palms, majoitus Orlandossa


Perheiden pienimmät rakastivat kokolattiamattoisia rappusia, mutta isoimmat saivat olla yhtenään sydän syrjällään. Ipanat karkasivat rappusiin heti, kun katse vältti. Isommilta ruhjeilta silti vältyttiin.

Asunnossa oli kahdessa makuuhuoneessa king size -vuoteet ja kylpyhuoneet. Sen lisäksi yksi queen size -makuuhuone ilman omaa kylppäriä ja lastenhuone kerrossängyllä. Sekä ylä- että alakerrassa oli yhteiskäyttöiset kylpyhuoneet makuuhuoneiden omien kylppäreiden lisäksi. Valtavie säilytystilojen uumenista löytyi myös vesileluja, vauvasänky ja syöttötuoli.

Keittiö oli hyvin varusteltu. Jääkaapin ovesta oli mukava pudotella jäitä juomiin mutta pesualtaan jätemyllyä ei osattu harmiksemme käyttää. Tiskikonetta varten meille oli jätetty peräti YKSI tiskiainetabletti ja pyykinpesukonetta varten yksi pesuaineannos. Asunnossa oli myös kuivausrumpu, joten pyykinpesu oli mukavaa.

Hinta neljältä yöltä oli koko porukalta yhteensä 700 euroa. Tämän päälle maksettiin paikan päällä myös noin 50 euroa resort-maksua allasalueen ja pyyhepalvelun käytöstä (12,95 dollaria per aikuinen).

Lähtiessä kerrottiin respaan tukkeutuneesta keittiön altaasta ja mun täytyi soittaa siitä talonmiehelle. Oli kuulemma hyvä että ilmoitin, sillä muuten tästä olisi laskutettu meitä jälkikäteen. Että kaikki huomatut puutteet ja viat pitää ilmoittaa huomattaessa, muuten niistä voi tulla lasku maksettavaksi.

Regal Palms, majoitus orlandossaRegal Palms majoitus Orlandossa

Regal Palmsin allasalue

Olipa ihanaa kerrankin nauttia kunnon vesileikeistä lasten kanssa! Vaikka allasalue olikin kolmensadan metrin päässä asunnostamme, oli se ihan tarpeeksi lähellä.

Allasalueesta / vesipuistosta tykättiin todella paljon! Tappi läträsi matalassa vedessä, Tytär laski ehkä noin 100 000 kertaa vesiliukumäestä, lazy riverissä oli mukava lillua ja porealtaassa voi käydä tarvittaessa lämmittelemässä. Porealtaan vesi oli tosin aivan liian kuumaa.

Regal Palms majoitus Orlandossa

Aurinkotuoleja oli todella hyvin vapaana aamupäivisin ja myös tilaa uiskennella oli silloin hyvin. Iltapäivästä altaat alkoivat täyttyä ja alkuillasta alue oli jo todella turvoksissa ihmisistä, jolloin vapaata aurinkotuolia sai hakemalla hakea. Meitä se ei niin haitannut, sillä mentiin aina uimaan aamupäivisin.

Alueella oli myös pieni allasbaari ja beach volley -kenttä, pienimmille "hiekkalaatikko" sekä simppeli leikkipaikka. Pyyhepalvelun yhteydestä löytyi myös pieni kauppa, josta sai ostaa kioskituotteita, kellukkeita ja vesileluja, aurinkorasvaa ja aurinkolaseja... mitä nyt tämmöisessä paikassa saattaisi tarvita.

Vesiliukumäki hauska, uimataidoton neljävuotiaskin uskalsi laskea siitä kun vanhempi oli ottamassa alhaalla vastaan. Ei olisi pitänyt luvata, että saa laskea mäen niin monta kertaa kuin haluaa. Noin sadan laskun jälkeen laskuhaluja olisi riittänyt edelleen. Sitten oli pakko perua puheeni.

Regal Palms majoitus Orlandossa

Regal Palms resort, vesipuistomajoitus Orlandossa

Regal Palms, vesipuisto ja majoitus Orlandossa


Regal Palms, vesipuisto ja majoitus Orlandossa
Regal Palms, vesipuisto ja majoitus lapsiperheille Orlando

Vaikka tykättiin Regal Palmsista todella paljon, en tiedä jaksaisiko tällaista lomaa kovin pitkään. Nytkin vietettiin vain yksi kokonainen päivä vesipuistossa ja yksi aamupäivä, ja se oli melkein riittävästi. Olihan meillä Orlandon alueella muutakin nähtävää ja tehtävää. Vielä yksi rento läträyspäivä olisi tehnyt terää ennen Tampaan siirtymistä.

Tai oikeastaan - olisin voinut vaihtaa koko yhden yön visiitin Tampassa yhteen ylimääräiseen vesipuistopäivään.

Tykkäisitkö majoittua Regal Palmsin tyyppiseen resorttiin? Onko sinulle käynyt kommelluksia majoitusten kanssa?


Lue lisää:
Regal Palms -resortalueen viralliset sivut
Orlando Vacations Regal Palms

Lähinnä Kauempana -arkistosta:
Kommelluksia Dublinissa - kun perheloman majoitus ei mene ihan putkeen
Road trip Miamista Key Westiin

36 kommenttia:

 1. Hyvä, että asia saatiin selvitettyä. Minäkin tykkään vesiliukumäestä, mutta yksi kerta riittää. On kiva, että lapset pystyvät resetoimaan itsensä niin, että hauska on hauskaa aina joka kerta uudestaan. Aikuiset on kuin vitsi matemaatikosta tulipalossa: ottaa lasin vettä ja sytyttää tulitikun ja kastaa sen veteen huomaten, että ongelmaan on ratkaisu ja menee takaisin nukkumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, mahtava vertaus matemaatikosta tulipalossa! :D Lapset tosiaan osaa resetoida itsensä tilanteessa kuin tilanteessa. Tai siis ei. Silloin eivät sitä osaa, kun heiltä sitä odottaa. :D

   Poista
 2. No voi hitsi! Matkustamisen jälkeen on kyllä aika tärkeää, että pääsee nopeasti majoittumaan, varsinkin kun on liikkeellä lasten kanssa. Viimeksi odotettiin Havaijilla pari tuntia että hotellihuone olisi valmis, ja jotenkin sekin tuntui tuskaiselta vaikka saatiin siinä samalla syötyä lounas. Onneksi VRBO hoiti hommansa ja suht nopeasti, ja saitte uuden kämpän. Kivan näköinen paikka.
  Me ollaan oltu vain kerran resortissa (häämatkalla) ja jotenkin silloinkin tuntui, että osa palveluista meni hukkaan kun me ollaan meneviä eikä oltu paljoa siellä. Lisäksi kaikki on julmetun kallista. Nyt kun on lapsia voisi asia tietysti olla eri. Varmaan ainakin lapset viihtyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka oli tosi kiva, niin itse huoneisto kuin uima-aluekin! Vaikka iltaisin olikin täynnä.

   Mutta kyllä - juuri tuo seikka että kun ei ehdi niitä palveluja sitten käyttää! Tällä kertaa oikein varattiin yksi päivä aikaa resortille ja nipistettiin toisen päivän aamupäivä. Muuten viiletettiin niin, ettei altaille ehditty lainkaan. Mutta lapset todellakin rakastivat paikkaa, vilpittömästi. Me ei käytetty alueen maksullisia palveluita, mutta sellainen mielikuva jäi, että oli kallista.

   Poista
 3. Voi jestas mikä alku lomalle, onneksi kuitenkin kaikki selvisi! Muutama ärräpää olisi minulta varmasti tullut vastaavassa tilanteessa. :) Näyttää kivalta paikalta ja voisin hyvin kuvitella tuon meidän lomapaikaksi silloin kun tytöt olivat vielä pieniä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ärräpäitä mumisin, mutta yritin hillitä itseni ja käyttäytyä asiakaspalvelijaa kohtaan asiallisesti ja ystävällisesti. Eihän se hänen vikansa ollut! Mutta kyllä välillä olin jo ihan hädissäni, että tässäkö joudutaan kilometritehtaalle neljän lapsen kanssa eikä kukaan tee mitään! Resorttielämä on kyllä ihanaa pienten lasten kanssa!

   Poista
 4. Meillä on aikoinaan Bosniassa käynyt samantyyppinen hotellivaraussotku. Oltiin varattu hotelli (tai hostelli) varaussivuston kautta. Kun huonosti nukutun bussiyön ja erinäisten kommelluksien jälkeen päästiin vihdoin hotellille, ei varauksemme ollut tullut perille. Hotelli oli täynnä, mutta henkilökunta lupasi järjestää jotakin. Hetken päästä pääsimme hotellin ullakolle kehiteltyyn huoneeseen. Vähän se oli varastomainen, mutta ihan hauska kattoikkunoineen. Lopulta ainoa huono puoli huoneessa oli se, että saatiin ihoomme punaisia läikkiä jostakin ötököistä. Onneksi ne eivät kuitenkaan kulkeneet matkassa seuraavaan paikkaan, vaan jäivät asumaan tuohon ullakkohuoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua! Pahinta on juuri tuo, että saavut majoituspaikalle väsyneenä ja rähjäisenä. Sitten pitäisi jaksaa vielä säätää uuden majoituksen suhteen kun haluaisi vaan kallistaa pään tyynylle! Onneksi sentään pääsitte saman hotellin ullakollle, ettei tarvinnut siirtyä toiselle puolelle kaupunkia. Kääk, noita ötökänpuremia... yyyyh. Onneksi ei olleet mitään luteita!

   Poista
 5. Voi apua! Onneksi saitte toisen huoneiston. Meillä on myös suunnitelmissa mennä Orlandon suunnalle johonkin resortiin loppusyksystä Karibian risteilyn yhteydessä. Se on tosin joku hotelliketjun resort, mutta saman tyyliseltä näyttää :)

  Ja hahhaa :D Tosiaan täytyy varoa mitä lupaa lapselle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei olla koskaan aiemmin majoituttu resortissa, joten oli erityisen ihana kokemus! Pienten lasten kanssa todella hauskaa, joten kiva että tekin meette sellaiseen. Olikos teilläkin isompi porukka mukana? Missä meinasitte Orlandossa käydä? Minulta tulossa postaukset Floridan Legolandista, Disney Springsistä ja Orlando Eyestä, ainakin. Jos niistä on jotain apua suunnitteluihin. :)

   Täytyy tunnustaa, ettei tuo vesiliukumäkijuttu ollut ainoa tyhjä lupaus reissulla. :D

   Poista
 6. Yllättävän harvoin näitä on sattunut - oikeastaan tulee mieleen vaan pari: Lontoossa emme saaneet (kauan sitten, ennen Booking.comeja) varaamamme hotellihuonetta ilmeisesti ylibookkausten takia ja jouduimme veljenpoikamme kanssa viettämään yhden yön kolmestaan tosi pienessä huoneessa, jonka sitten löysivät lähihotellista tilalle. Seuraavana päivänä tilanne korjaantui.
  Lofooteilla viime kesänä yhteen asuntoon ei saatu yhteyttä noin tuntiin ja soitettiin jo Booking.comiinkin, että mitäs nyt tehdään. Emännällä oli sitten ollut ongelmia puhelimensa kanssa, mutta Booking.comin lähettämä maili meni perille. Eikä majoituskaan sitten huonon alun jälkeen oikein innostunut, meni sarjaan huonoin vaihtoehto runsaan viikon Lofoottien kierroksella, mutta vähän oma syy, kun jätettiin varausten teko aika myöhäiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika harvoin itsellekään! Korkeintaan sellaisia, että hotellissa on ollut ylibuukkaus, mutta ollaan saatu osaksi lomaa eri huone (yleensä ylemmästä majoitusluokasta). Mutta tässä tosiaan oli hetken tilanne, että jäädään kokonaan ilman majoitusta.

   Teidän reissumäärillä on ihmeen vähän ollut majoituskommelluksia! Joskaan Lontoossa pikkuruisessa huoneessa majoittuminen kolmestaan ei kuulosta kivalle. Ja aina nuo tuo ylimääräistä riesaa lomalle, kun pitää loma-ajasta osa käyttää ylimääräiseen muuttamiseen. Lofoottien tilanne on varmasti ollut melko kuumottava, onneksi sekin ratkesi.

   Poista
 7. Ai kamala! Mitä siellä mahtoi olla lopulta tapahtunut, miten voi olla että teidän varaama asunto olikin annettu toiselle? Mutta hienolta näyttää, kyllä tuolla kelpaisi lomailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta viserrä. Omistajalle tapahtunut joku moka tai sitten heittäytyi ahneeksi. Paikka oli kyllä tosi kiva. Tykättiin paljon, mutta homman olisi voinut hoitaa hieman sujuvammin...

   Poista
 8. No huh huh, olipas inhottava majapaikkaan saapuminen pitkän ajomatkan jälkeen! Onneksi saitte lopulta uuden asunnon, vaikka olisihan sen toki toivonut järjestyvän hieman nopeammin... Tai että olisi edes päässyt heti uimaan odotusajaksi! Onneksi loppu hyvin, kaikki hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ymmärrä, millä logiikalla pitivät tämän remuavan lapsiryhmän siellä vastaanotossa/ulkona odottamassa. Kaikki olisi mennyt huomattavasti paremmilla fiiliksillä, kun olisivat heti ohjanneet lapset ja loput aikuiset altaille odottelemaan. Me kuitenkin oltiin majoitus maksettu. Mutta ilmeisesti respalla oli iso epäilys, ettei päästäisikään sinne majoittumaan. Mene ja tiedä... loppu hyvin, onneksi. :)

   Poista
 9. Huh hyvä että saitte kuitenkin majoituksen!
  joo koskaan ei voi kyllä tietää loma-asuntojen omistajista että onko koko asuntoa olemassa tai edes vapaana. Liikaa huonoja kokemuksia. Kerran menin yhteen loma-asuntoon, niin siellä asuikin vanhempi nainen joka ei avannut ovea. Eli joku oli vain yrittänyt vuokrata salaa toisen asunnon, mutta maksua ei saanut kun olisin maksanut paikan päällä. Kerran otin jouluksi loma-asunnon, mutta omistaja sulki vain puhelimensa ja myöhemmin huijasi etten tullut. Vaikka jäin jouluksi siis juna-asemalla ja hotelliin. Nyt viimesin uusin kokemus on se kun vuokrasin loma-asunnon jonka piti olla "uusi" ja oli saanut 4 ja 5 pisteen kehut useilta. Totuus oli se että kylpyhuoneen seinän alta paljastui hometta, siksi oli jätetty huonetuoksu vessaan ja roskiksen takaa löytyi kasvosuoja. Asunnon ovikelloa soitettiin öisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Ihan järkkyjä kokemuksia sulla! Eli näköjään yksityisten loma-asuntojen kanssa on paljon enemmän säätöä ylipäänsä! Kauheaa viettää joulu juna-asemalla - ja vain siksi että loma-asunnon omistaja tekee viimeisen päälle oharit. Aika kettumaista, miten kehtaa? Ja olikohan homeisen asunnon arvostelut antanut omistajan sukulaiset. :D

   Poista
 10. Inhottavaa kyllä jos joutuu säätämään turhaa vaikka on jo kaiken maksanut ja varannut :/ Mutta onneksi kaikki järjestyi! Lasten kanssa tuo on varmasti ollut tosi hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Nämä säätämiset tuo aina niitä ylimääräisiä sydämentykytyksiä. Joo, lasten kans ihana paikka, mutta pelkässä aikuisporukassa en ehkä jaksaisi päivää pitempään. :D

   Poista
 11. Aika inhottava tilanne pitkän matkanteon jälkeen ja vielä lasten kanssa. Onneksi homma selvisi! Lasten kanssa vaikuttaa aika ideaalilta paikalta. Aina jaksaa hämmästyttää miten kauan lapset jaksaa vedessä läträtä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi selvisi, eikä tarvinnut lähteä etsimään uutta majapaikkaa. Lapset kyllä jaksaa läträtä, oli aina melkoinen työ saada ipanat irti vedestä. :D

   Poista
 12. Paremminkin olisivat voineet asian hoitaa, kun teitä respassa odotuttivat pikkulasten kanssa. Olisivat antaneet vaikka jotkin juomalipukkeet, että menkää odottelemaan niin selvitellään asiaa.

  Kyllä resortitkin ovat välillä paikallaan, vaikka vähemmän on niissä tullut lomailtua. Ehkä enemmän lapsiperheiden juttu? Tuttu lapsiperhe on viettänyt koko loman niin, etteivät ole resortista poistuneet, sellainen ei olisi minun lomaani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, mä en kyllä vois ihan noin syvällä resorttilomassa olla, etten poistuisi alueelta. Yksi päivä menee ihan hyvin niin, mutta ei pitempään sellaista jaksaisi. Kun on sinne asti matkustanutkin niin haluaa nähdä edes vähän jotain muutakin.

   Poista
 13. Olipa kamala aloitus, mutta onneksi se sitten järjestyi. Olisi tosiaan ollut fiksua antaa teidän odottaa allasalueella - kaikilla ei ole sitä tilannetajua. En ehkä tällaisessa resortissa itse viihtyisi, mutta lapsiperheelle varmasti oikein hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilannetajua, sitä minäkin peräänkuulutan! Kieltämättä en olis minäkään majoittunut tuollaiseen resorttiin ennen lapsia. :D

   Poista
 14. Olipahan aloitus lomalle...

  Itse olin Orlandossa siinä Sea Worldin vieressä hotellissa, mistä pystyi kävelemään sinne. Muihin puistoihin pääsi helposti hotellin bussikuljetuksella, niin oli varsin vaivaton malli. Autolla kävimme oikeastaan vain yksi päivä ostoskeskuksessa eli meillä toimi hotellin puolesta erinomaisesti noi kuljetukset. Puistopäivien jälkeen oltiin poitsun kanssa uima-altaasta ja heiteltiin sellaista vedenkestävää mini-amerikkalaista jalkapalloa -> lomaa parhaimmillaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tosiaan, onhan noilla teemapuistoilla ne omat hotellit ihan kyljessä! Me ei edes katsottu niitä, kun ei Disneyn teemapuistoihin aiottu.

   Kyllä lasten kanssa uima-altaalla riehuessa tulee itsellekin hyvä mieli. Onhan se nyt ihan älyn mukavaa!

   Poista
 15. ai kauhea! selvisiko teille koskaan, mitä tuon varauksen kanssa oli käynyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei selvinnyt, kun ei omistajan kanssa päästy suoraan juttusille. VRBO vain pahoitteli ja sanoi sen olevan joku sekaannus. Kökköä oli odotella, mutta onneksi päästiin kuitenkin melko vähillä henkisillä vaurioilla majoittumaan. Ja että huoneisto oli tosi kiva!

   Poista
 16. Ohhoh. Kaikkea sitä vastaan tulee, kun paljon matkustaa. Kirosana ovat ihan oikeutettuja tuossa tilanteessa, itse olisin reagoinut varmasti vastaavalla tavalla. Reissussa rähjääntyneenä epämääräinen odottelu on pahinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja aikuisten kesken vielä kestäisi, mutta hermoja raastaa myös lasten sekoilu ympärillä. ARGH!

   Poista
 17. Ihan painajaismainen reissun aloitus! Onneksi asioilla on yleensä tapana järjestyä ja vielä parhain päin, mutta kuitenkin. Toivottavasti laitoitte isot valituskirjelmät eteenpäin, sillä eihän tällaista saisi missään tapauksessa tapahtua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, mä en ole ehtinyt edes kirjelmöidä! Kiitos muistutuksesta, nyt pitää laittaa kynä sauhuamaan.

   Poista
 18. Ikävä aloitus lomalle, onneksi kaikki järjestyi. Mulle ei ole juuri mitään säätöä sattunut huoneiden kanssa. Vuosi sitten Dubaissa kävi kyllä niin, että hotelli checkasi meidät ulos päivää aikaisemmin. Väittivät vielä, että hotelli on täynnä ja huone on varattu meille vain kuudeksi yöksi. Olimme Aurinkomatkojen reissussa ja he sitten selvittivät tilanteen. Saimme jäädä vielä viimeiseksi yöksi, mutta hotellin puolelta ei tullut mitään pahoittelua tilanteeseen. Oli aika kummaa touhua! Mulla on tapana tehdä niin, että ennenkuin lähden reissuun laitan hotelliin sähköpostia ja kysyn jotain asiaa tai ilmoitan myöhäisestä tulosta. Näin varmistan, että varaus on todella mennyt perille ja meitä odottaa huone.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohops, no onhan tuossakin ollut jo melkoinen soppa! Onneksi matkatoimisto sai selvittää asian, niin ei itse tarvinnut säätää. Ja painoarvoakin on ihan eri tavalla isolla toimistolla kuin yksittäisellä matkaajalla. Ihmettelen tuota pahoittelemisen puutetta, se ei maksa mitään mutta osapuolille tulisi sentään vähän parempi mieli!

   Usein mekin muuten laitetaan jotain viestiä hotellille, puolivahingossa. Yleensä kysytään jotain matkasänkyä tai vastaavaa. Nyt majapaikkoja oli niin monta, että vain pariin paikkaan tuli laitettua jotain kysymystä tai infoa saapumisesta.

   Poista

Tulen iloiseksi kommenteista, anna siis palaa!

Pysy ajan tasalla uusista julkaisuista


ParisRio - Matka-aiheiset blogit kartalla. Yli 40 matkabloggaajan kirjoitukset maittain.

COPYRIGHT

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2017